Makelaars in Stiens

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Stiens, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Stiens. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Stiens helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Stiens.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Stiens zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Stiens afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 304.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -34.000
 • Aantal transacties 65
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Stiens
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Stiens

In Stiens is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 296.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -34.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Stiens.

Bij de verkoop van een huis in Stiens is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 138 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 296.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Stiens. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Stiens weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 304.000.

Het meest voorkomende energielabel in Stiens is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Stiens. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Stiens

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Stiens? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Stiens. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Germeraad Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Stiens, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Stiens.

Populaire buurten in Stiens

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Stiens? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Stiens. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Stiens

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 300.000
  Woningen verkocht
  64
 • 2. Buitengebied Stiens

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 595.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Stiens

In Stiens zijn de afgelopen maand 65 woningen verkocht. Makelaar Germeraad Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Stiens.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Truerderdyk 10 Makelaardij Friesland | Qualis € 749.000
Stienzer Hegedyk 37 Miedema Makelaars € 595.000
Swanneblomstrjitte 18 Makelaardij Friesland | Qualis € 595.000
Moundyk 5 Germeraad Makelaars € 575.000
Lege Marren 9 Germeraad Makelaars € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Stiens

Hoeveel makelaars zijn er actief in Stiens?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Stiens. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Stiens.

Wat kost een makelaar in Stiens?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Stiens is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Stiens van € 3.000 tot € 3.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Stiens?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Stiens zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Stiens?

+

De meest verkopende makelaar van Stiens is Germeraad Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Stiens zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Stiens?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Stiens aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Stiens.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!