Germeraad Makelaars

Germeraad Makelaars is een makelaar gevestigd in Stiens. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Germeraad Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Germeraad Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Stiens en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Germeraad Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Germeraad Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 250.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -11.000
  • Aantal transacties 53
Meer informatie over Germeraad Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Germeraad Makelaars verkoopt

Germeraad Makelaars is het meeste actief in Stiens. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Germeraad Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Germeraad Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Stiens 27 € 267.000
St.-Annaparochie 4 € 254.000
Ferwert 3 € 158.000
Oudebildtzijl 3 € 167.000
Marrum 3 € 251.000

Type woningen die Germeraad Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Germeraad Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Germeraad Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
37%
2 onder 1 kapwoning
23%
tussenwoning
12%
halfvrijstaande woning
9%
portiekflat
9%
hoekwoning
7%
geschakelde woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Germeraad Makelaars

Wat kost Germeraad Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Germeraad Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Germeraad Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 1.900.

Waar is Germeraad Makelaars actief?

+

Germeraad Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Stiens, St.-Annaparochie, Ferwert, Oudebildtzijl en Marrum.

In welk prijssegment is Germeraad Makelaars actief?

+

Germeraad Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Germeraad Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 250.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Stiens

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Stiens en vergelijkbaar is aan Germeraad Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!