Makelaars in Ferwert

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ferwert, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Ferwert. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ferwert helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ferwerd.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ferwert zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ferwert afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 219.000
 • Gemiddelde verkooptijd 48
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 72.000
 • Aantal transacties 14
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ferwert
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ferwert

In Ferwert is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 235.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 72.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Ferwert.

Bij de verkoop van een huis in Ferwert is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 235.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ferwert. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ferwert weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 219.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ferwert is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ferwert. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ferwert

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ferwert? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ferwert. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kingma Vastgoed Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ferwert, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ferwert.

 • Duinstra Melis Makelaars

  2. Duinstra Melis Makelaars

  Verkooptijd
  144 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 216.000
  Woningen verkocht
  2
 • Lamberink Makelaars

  3. Lamberink Makelaars

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 290.000
  Woningen verkocht
  1
 • Regiomakelaardij B.V.

  4. Regiomakelaardij B.V.

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 189.000
  Woningen verkocht
  1
 • iQ Makelaars

  5. iQ Makelaars

  Verkooptijd
  10 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 239.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Ferwert

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ferwert? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ferwert. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ferwerd

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 219.000
  Woningen verkocht
  14

Top 5 woningen verkocht in Ferwert

In Ferwert zijn de afgelopen maand 14 woningen verkocht. Makelaar Kingma Vastgoed Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ferwert.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
It Suderheech 7 Makelaardij Hoekstra € 385.000
Vrijhof 1 Kingma Vastgoed Makelaars € 310.000
Hoofdstraat 29 Lamberink Makelaars € 290.000
Foswerterstrjitte 40 Kingma Vastgoed Makelaars € 249.000
Meekmastrjitte 16 Kingma Vastgoed Makelaars € 239.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ferwert

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ferwert?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Ferwert. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ferwert.

Wat kost een makelaar in Ferwert?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ferwert is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ferwert van € 2.200 tot € 2.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ferwert?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ferwert zijn € 1.100 a € 1.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ferwert?

+

De meest verkopende makelaar van Ferwert is Kingma Vastgoed Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ferwert zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ferwert?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ferwert aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ferwert.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!