Zantman Makelaardij

Zantman Makelaardij is een makelaar gevestigd in Burgum. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Zantman Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Zantman Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Burgum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Zantman Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Zantman Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 363.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 48.000
  • Aantal transacties 28
Meer informatie over Zantman Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Zantman Makelaardij verkoopt

Zantman Makelaardij is het meeste actief in Burgum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Zantman Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Zantman Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Burgum 18 € 381.000
Sumar 3 € 199.000
Feanwâlden 2 € 445.000
Leeuwarden 1 € 325.000
Drogeham 1 € 410.000

Type woningen die Zantman Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Zantman Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Zantman Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
43%
2 onder 1 kapwoning
21%
tussenwoning
18%
hoekwoning
11%
benedenwoning
4%
bovenwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zantman Makelaardij

Wat kost Zantman Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Zantman Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Zantman Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Zantman Makelaardij actief?

+

Zantman Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Burgum, Sumar, Feanwâlden, Leeuwarden en Drogeham.

In welk prijssegment is Zantman Makelaardij actief?

+

Zantman Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Zantman Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 363.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Burgum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Burgum en vergelijkbaar is aan Zantman Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!