Makelaars in Garyp

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Garyp, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Garyp. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Garyp helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Garyp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Garyp zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Garyp afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 388.000
 • Gemiddelde verkooptijd 69
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 137.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Garyp
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Garyp

In Garyp is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 456.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 137.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Garyp.

Bij de verkoop van een huis in Garyp is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 119 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 456.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Garyp. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Garyp weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 388.000.

Het meest voorkomende energielabel in Garyp is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Garyp. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Garyp

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Garyp? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Garyp. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Jaap Kingma de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Garyp, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Garyp.

 • FRYSK makelaars

  2. FRYSK makelaars

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 430.000
  Woningen verkocht
  2
 • Duinstra Melis Makelaars

  3. Duinstra Melis Makelaars

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 240.000
  Woningen verkocht
  1
 • Zantman Makelaardij

  4. Zantman Makelaardij

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  1
 • Makelaardij Knijpstra

  5. Makelaardij Knijpstra

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 260.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Garyp

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Garyp? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Garyp. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Garyp

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 309.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Verspreide huizen Garyp

  Verkooptijd
  85 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 598.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Garyp

In Garyp zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Jaap Kingma verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Garyp.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ielke Boonstraloane 23 SUZ Makelaars € 885.000
Easterein 31 FRYSK makelaars € 535.000
Koutenburg 46 Bert Adema Makelaardij € 495.000
Ds. Minnemawei 22 Makelaardij Friesland | Qualis € 425.000
Easterein 2 Zantman Makelaardij € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Garyp

Hoeveel makelaars zijn er actief in Garyp?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Garyp. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Garyp.

Wat kost een makelaar in Garyp?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Garyp is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Garyp van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Garyp?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Garyp zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Garyp?

+

De meest verkopende makelaar van Garyp is Makelaardij Jaap Kingma. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Garyp zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Garyp?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Garyp aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Garyp.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!