Wijmenga Makelaars & Rentmeesters

Wijmenga Makelaars & Rentmeesters is een makelaar gevestigd in Burgum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Wijmenga Makelaars & Rentmeesters hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Wijmenga Makelaars & Rentmeesters is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Burgum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wijmenga Makelaars & Rentmeesters. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Wijmenga Makelaars & Rentmeesters in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 378.000
  • Gemiddelde verkooptijd 96
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -99.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Wijmenga Makelaars & Rentmeesters
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Wijmenga Makelaars & Rentmeesters verkoopt

Wijmenga Makelaars & Rentmeesters is het meeste actief in Burgum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wijmenga Makelaars & Rentmeesters woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wijmenga Makelaars & Rentmeesters ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Burgum 3 € 328.000
Mûnein 1 € 425.000
De Westereen 1 € 290.000
Noardburgum 1 € 395.000
Wâlterswâld 1 € 925.000

Type woningen die Wijmenga Makelaars & Rentmeesters verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wijmenga Makelaars & Rentmeesters diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wijmenga Makelaars & Rentmeesters het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
67%
2 onder 1 kapwoning
17%
portiekflat
11%
galerijflat
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wijmenga Makelaars & Rentmeesters

Wat kost Wijmenga Makelaars & Rentmeesters bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wijmenga Makelaars & Rentmeesters voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wijmenga Makelaars & Rentmeesters je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Wijmenga Makelaars & Rentmeesters actief?

+

Wijmenga Makelaars & Rentmeesters heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Burgum, Mûnein, De Westereen, Noardburgum en Wâlterswâld.

In welk prijssegment is Wijmenga Makelaars & Rentmeesters actief?

+

Wijmenga Makelaars & Rentmeesters is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wijmenga Makelaars & Rentmeesters actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 378.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Burgum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Burgum en vergelijkbaar is aan Wijmenga Makelaars & Rentmeesters. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!