Makelaars in Feanwâlden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Feanwâlden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Feanwâlden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Feanwâlden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Feanwlden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Feanwâlden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Feanwâlden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 403.000
 • Gemiddelde verkooptijd 55
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 69.000
 • Aantal transacties 14
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Feanwâlden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Feanwâlden

In Feanwâlden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 407.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 69.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Feanwâlden.

Bij de verkoop van een huis in Feanwâlden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 159 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 407.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Feanwâlden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Feanwâlden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 403.000.

Het meest voorkomende energielabel in Feanwâlden is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Feanwâlden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Feanwâlden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Feanwâlden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Feanwâlden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Link Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Feanwâlden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Feanwâlden.

 • Zantman Makelaardij

  2. Zantman Makelaardij

  Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 413.000
  Woningen verkocht
  4
 • VHM Makelaars

  3. VHM Makelaars

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 335.000
  Woningen verkocht
  1
 • Scherjon + Van der Veen Makelaars

  4. Scherjon + Van der Veen Makelaars

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 429.000
  Woningen verkocht
  1
 • Regiomakelaardij B.V.

  5. Regiomakelaardij B.V.

  Verkooptijd
  107 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Feanwâlden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Feanwâlden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Feanwâlden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Feanwlden

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 403.000
  Woningen verkocht
  14

Top 5 woningen verkocht in Feanwâlden

In Feanwâlden zijn de afgelopen maand 14 woningen verkocht. Makelaar Link Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Feanwâlden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Anthony Fokkerloane 26 Link Makelaars & Taxateurs € 525.000
Freiahf 8 Link Makelaars & Taxateurs € 475.000
Notaris Straatsmawei 7 Duinstra Melis Makelaars € 475.000
Nijewei 10 Zantman Makelaardij € 450.000
Heije Schaperloane 20 Zantman Makelaardij € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Feanwâlden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Feanwâlden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Feanwâlden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Feanwâlden.

Wat kost een makelaar in Feanwâlden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Feanwâlden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Feanwâlden van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Feanwâlden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Feanwâlden zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Feanwâlden?

+

De meest verkopende makelaar van Feanwâlden is Link Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Feanwâlden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Feanwâlden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Feanwâlden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Feanwâlden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!