Dijkstra Makelaars

Dijkstra Makelaars is een makelaar gevestigd in Drachten. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Dijkstra Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Dijkstra Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Drachten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dijkstra Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dijkstra Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 324.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -57.000
  • Aantal transacties 64
Meer informatie over Dijkstra Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dijkstra Makelaars verkoopt

Dijkstra Makelaars is het meeste actief in Drachten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dijkstra Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dijkstra Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Drachten 50 € 304.000
Rottevalle 3 € 304.000
Schaijk 1 € 449.000
De Wilgen 1 € 669.000
Boornbergum 1 € 645.000

Type woningen die Dijkstra Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dijkstra Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dijkstra Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
36%
tussenwoning
26%
2 onder 1 kapwoning
11%
hoekwoning
8%
galerijflat
6%
bovenwoning
5%
geschakelde woning
5%
portiekflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dijkstra Makelaars

Wat kost Dijkstra Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dijkstra Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dijkstra Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Dijkstra Makelaars actief?

+

Dijkstra Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Drachten, Rottevalle, Schaijk, De Wilgen en Boornbergum.

In welk prijssegment is Dijkstra Makelaars actief?

+

Dijkstra Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dijkstra Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 324.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Drachten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Drachten en vergelijkbaar is aan Dijkstra Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!