Noorderlicht Makelaars

Noorderlicht Makelaars is een makelaar gevestigd in Drachten. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Noorderlicht Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Noorderlicht Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Drachten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Noorderlicht Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Noorderlicht Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 338.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -226.000
  • Aantal transacties 26
Meer informatie over Noorderlicht Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Noorderlicht Makelaars verkoopt

Noorderlicht Makelaars is het meeste actief in Drachten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Noorderlicht Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Noorderlicht Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Drachten 17 € 318.000
Eelderwolde 1 € 675.000
Almere 1 € 315.000
Leeuwarden 1 € 219.000
Rottevalle 1 € 489.000

Type woningen die Noorderlicht Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Noorderlicht Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Noorderlicht Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
vrijstaande woning
38%
2 onder 1 kapwoning
15%
hoekwoning
4%
portiekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Noorderlicht Makelaars

Wat kost Noorderlicht Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Noorderlicht Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Noorderlicht Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Noorderlicht Makelaars actief?

+

Noorderlicht Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Drachten, Eelderwolde, Almere, Leeuwarden en Rottevalle.

In welk prijssegment is Noorderlicht Makelaars actief?

+

Noorderlicht Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Noorderlicht Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 338.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Drachten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Drachten en vergelijkbaar is aan Noorderlicht Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!