Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland

Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland is een makelaar gevestigd in Drachten. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Drachten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 408.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -135.000
  • Aantal transacties 29
Meer informatie over Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland verkoopt

Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland is het meeste actief in Drachten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Drachten 17 € 358.000
Bakkeveen 2 € 360.000
Nij Beets 1 € 215.000
Rottevalle 1 € 339.000
Beetsterzwaag 1 € 315.000

Type woningen die Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
36%
2 onder 1 kapwoning
22%
tussenwoning
17%
hoekwoning
14%
galerijflat
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
geschakelde woning
3%
portiekflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland

Wat kost Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.100.

Waar is Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland actief?

+

Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Drachten, Bakkeveen, Nij Beets, Rottevalle en Beetsterzwaag.

In welk prijssegment is Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland actief?

+

Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 408.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Drachten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Drachten en vergelijkbaar is aan Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!