Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs

Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs is een makelaar gevestigd in Drachten. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Drachten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 322.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 42.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs verkoopt

Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs is het meeste actief in Drachten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Drachten 19 € 317.000
Ureterp 2 € 337.000
Drachtstercompagnie 1 € 315.000
Opeinde 1 € 419.000
Marum 1 € 239.000

Type woningen die Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
30%
2 onder 1 kapwoning
26%
tussenwoning
22%
hoekwoning
17%
portiekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs

Wat kost Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs actief?

+

Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Drachten, Ureterp, Drachtstercompagnie, Opeinde en Marum.

In welk prijssegment is Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs actief?

+

Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 322.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Drachten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Drachten en vergelijkbaar is aan Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!