Makelaars in Rottevalle

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rottevalle, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Rottevalle. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rottevalle helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Rottevalle.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rottevalle zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Rottevalle afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 394.000
 • Gemiddelde verkooptijd 20
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rottevalle
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rottevalle

In Rottevalle is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 267.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Rottevalle.

Bij de verkoop van een huis in Rottevalle is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 267.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rottevalle. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rottevalle weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 394.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rottevalle is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rottevalle. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rottevalle

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rottevalle? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rottevalle. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dijkstra Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Rottevalle, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rottevalle.

 • Frieswijk Makelaar NVM

  2. Frieswijk Makelaar NVM

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 441.000
  Woningen verkocht
  2
 • Sinnema Makelaardij & Assurantiën

  3. Sinnema Makelaardij & Assurantiën

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 359.000
  Woningen verkocht
  2
 • Makelaardij Friesland | Qualis

  4. Makelaardij Friesland | Qualis

  Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 554.000
  Woningen verkocht
  2
 • Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland

  5. Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland

  Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 339.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Rottevalle

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rottevalle? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rottevalle. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Rottevalle

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 394.000
  Woningen verkocht
  12

Top 5 woningen verkocht in Rottevalle

In Rottevalle zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Dijkstra Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Rottevalle.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Rydwei 34 Makelaardij Friesland | Qualis € 649.000
Master Keuningwei 9 Frieswijk Makelaar NVM € 582.500
Arendswyk 53 Makelaardij Friesland | Qualis € 459.000
De Fintsjes 5 Sinnema Makelaardij & Assurantiën € 409.000
De Fintsjes 33 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 397.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rottevalle

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rottevalle?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Rottevalle. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rottevalle.

Wat kost een makelaar in Rottevalle?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rottevalle is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rottevalle van € 3.900 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rottevalle?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rottevalle zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rottevalle?

+

De meest verkopende makelaar van Rottevalle is Dijkstra Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rottevalle zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rottevalle?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rottevalle aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rottevalle.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!