De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland

De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland is een makelaar gevestigd in Surhuisterveen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Surhuisterveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 337.000
  • Gemiddelde verkooptijd 59
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 108
Meer informatie over De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland verkoopt

De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland is het meeste actief in Surhuisterveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Surhuisterveen 19 € 331.000
Grootegast 9 € 314.000
Harkema 9 € 311.000
Drachten 5 € 278.000
Opende 5 € 467.000

Type woningen die De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
54%
2 onder 1 kapwoning
19%
tussenwoning
11%
hoekwoning
8%
halfvrijstaande woning
4%
eindwoning
2%
penthouse
1%
tussenverdieping
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland

Wat kost De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland actief?

+

De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Surhuisterveen, Grootegast, Harkema, Drachten en Opende.

In welk prijssegment is De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland actief?

+

De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 337.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Surhuisterveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Surhuisterveen en vergelijkbaar is aan De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!