Makelaars in Harkema

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Harkema, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Harkema. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Harkema helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Harkema.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Harkema zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Harkema afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 353.000
 • Gemiddelde verkooptijd 53
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -68.000
 • Aantal transacties 33
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Harkema
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Harkema

In Harkema is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 315.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -68.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Harkema.

Bij de verkoop van een huis in Harkema is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 133 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 315.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Harkema. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Harkema weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 353.000.

Het meest voorkomende energielabel in Harkema is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Harkema. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Harkema

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Harkema? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Harkema. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Harkema, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Harkema.

Populaire buurten in Harkema

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Harkema? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Harkema. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Harkema

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 341.000
  Woningen verkocht
  31
 • 2. Verspreide huizen Harkema

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 535.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Harkema

In Harkema zijn de afgelopen maand 33 woningen verkocht. Makelaar De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Harkema.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Wide Pet 14 A Sinnema Makelaardij & Assurantiën € 575.000
Nijewei 87 A Makelaardij Friesland | Qualis € 549.000
Betonwei 58 FRYSK makelaars € 545.000
Feartswl 21 Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. € 525.000
De Wide Pet 14 B Sinnema Makelaardij & Assurantiën € 519.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Harkema

Hoeveel makelaars zijn er actief in Harkema?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Harkema. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Harkema.

Wat kost een makelaar in Harkema?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Harkema is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Harkema van € 3.500 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Harkema?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Harkema zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Harkema?

+

De meest verkopende makelaar van Harkema is De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Harkema zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Harkema?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Harkema aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Harkema.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!