Frieswijk Makelaar NVM

Frieswijk Makelaar NVM is een makelaar gevestigd in Drachten. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Frieswijk Makelaar NVM hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Frieswijk Makelaar NVM is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Drachten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Frieswijk Makelaar NVM. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Frieswijk Makelaar NVM in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 306.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -42.000
  • Aantal transacties 58
Meer informatie over Frieswijk Makelaar NVM
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Frieswijk Makelaar NVM verkoopt

Frieswijk Makelaar NVM is het meeste actief in Drachten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Frieswijk Makelaar NVM woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Frieswijk Makelaar NVM ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Drachten 50 € 299.000
Beetsterzwaag 3 € 282.000
Ureterp 1 € 439.000
Garyp 1 € 250.000
Oudega 1 € 485.000

Type woningen die Frieswijk Makelaar NVM verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Frieswijk Makelaar NVM diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Frieswijk Makelaar NVM het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
vrijstaande woning
19%
2 onder 1 kapwoning
17%
hoekwoning
14%
halfvrijstaande woning
5%
portiekwoning
3%
eindwoning
2%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Frieswijk Makelaar NVM

Wat kost Frieswijk Makelaar NVM bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Frieswijk Makelaar NVM voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Frieswijk Makelaar NVM je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Frieswijk Makelaar NVM actief?

+

Frieswijk Makelaar NVM heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Drachten, Beetsterzwaag, Ureterp, Garyp en Oudega.

In welk prijssegment is Frieswijk Makelaar NVM actief?

+

Frieswijk Makelaar NVM is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Frieswijk Makelaar NVM actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 306.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Drachten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Drachten en vergelijkbaar is aan Frieswijk Makelaar NVM. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!