Makelaars in Augustinusga

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Augustinusga, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Augustinusga. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Augustinusga helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Augustinusga.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Augustinusga zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Augustinusga zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Augustinusga afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 335.000
 • Gemiddelde verkooptijd 80
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -143.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Augustinusga
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Augustinusga

In Augustinusga is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 241.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -143.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Augustinusga.

Bij de verkoop van een huis in Augustinusga is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 139 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 241.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Augustinusga. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Augustinusga weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 335.000.

Het meest voorkomende energielabel in Augustinusga is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Augustinusga. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Augustinusga

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Augustinusga? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Augustinusga. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat EMKA-makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Augustinusga, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Augustinusga.

Populaire buurten in Augustinusga

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Augustinusga? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Augustinusga. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Augustinusga

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 311.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Verspreide huizen Augustinusga

  Verkooptijd
  168 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 479.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Augustinusga

In Augustinusga zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar EMKA-makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Augustinusga.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Blauforlaet 8 EMKA-makelaardij € 479.000
Geawei 13 EMKA-makelaardij € 449.000
Gealeloane 9 De Vries Makelaars € 359.000
Boskkamp 61 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 325.000
It West 15 Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland € 250.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Augustinusga

Hoeveel makelaars zijn er actief in Augustinusga?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Augustinusga. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Augustinusga.

Wat kost een makelaar in Augustinusga?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Augustinusga is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Augustinusga van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Augustinusga?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Augustinusga zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Augustinusga?

+

De meest verkopende makelaar van Augustinusga is EMKA-makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Augustinusga zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Augustinusga?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Augustinusga aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Augustinusga.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!