Van der Velde & Hoen makelaardij o.z.

Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. is een makelaar gevestigd in Surhuisterveen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Surhuisterveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Velde & Hoen makelaardij o.z.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 344.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -5.000
  • Aantal transacties 39
Meer informatie over Van der Velde & Hoen makelaardij o.z.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. verkoopt

Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. is het meeste actief in Surhuisterveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Surhuisterveen 11 € 352.000
Harkema 6 € 314.000
Augustinusga 2 € 252.000
Boelenslaan 2 € 438.000
Zandvoort 1 € 450.000

Type woningen die Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
65%
2 onder 1 kapwoning
14%
tussenwoning
10%
hoekwoning
4%
galerijflat
2%
geschakelde woning
2%
portiekflat
2%
tussenverdieping
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Velde & Hoen makelaardij o.z.

Wat kost Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. actief?

+

Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Surhuisterveen, Harkema, Augustinusga, Boelenslaan en Zandvoort.

In welk prijssegment is Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. actief?

+

Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 344.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Surhuisterveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Surhuisterveen en vergelijkbaar is aan Van der Velde & Hoen makelaardij o.z.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!