EMKA-makelaardij

EMKA-makelaardij is een makelaar gevestigd in Buitenpost. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt EMKA-makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. EMKA-makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Buitenpost en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van EMKA-makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties EMKA-makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 301.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 184.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over EMKA-makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar EMKA-makelaardij verkoopt

EMKA-makelaardij is het meeste actief in Buitenpost. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar EMKA-makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt EMKA-makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
De Westereen 2 € 270.000
Buitenpost 2 € 364.000
Augustinusga 2 € 464.000
Ryptsjerk 1 € 187.000
Drogeham 1 € 115.000

Type woningen die EMKA-makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat EMKA-makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat EMKA-makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
77%
2 onder 1 kapwoning
15%
bovenwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in EMKA-makelaardij

Wat kost EMKA-makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van EMKA-makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer EMKA-makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is EMKA-makelaardij actief?

+

EMKA-makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in De Westereen, Buitenpost, Augustinusga, Ryptsjerk en Drogeham.

In welk prijssegment is EMKA-makelaardij actief?

+

EMKA-makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar EMKA-makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 301.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Buitenpost

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Buitenpost en vergelijkbaar is aan EMKA-makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!