Makelaars in De Westereen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in De Westereen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in De Westereen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in De Westereen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Westereen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in De Westereen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in De Westereen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 340.000
 • Gemiddelde verkooptijd 62
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 135.000
 • Aantal transacties 18
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in De Westereen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt De Westereen

In De Westereen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 450.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 135.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in De Westereen.

Bij de verkoop van een huis in De Westereen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 450.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in De Westereen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit De Westereen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 340.000.

Het meest voorkomende energielabel in De Westereen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in De Westereen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in De Westereen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in De Westereen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in De Westereen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bert Adema Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van De Westereen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio De Westereen.

Populaire buurten in De Westereen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in De Westereen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van De Westereen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Westereen

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 340.000
  Woningen verkocht
  18

Top 5 woningen verkocht in De Westereen

In De Westereen zijn de afgelopen maand 18 woningen verkocht. Makelaar Bert Adema Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in De Westereen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Keapmanswei 12 Link Makelaars & Taxateurs € 795.000
De Gentiaan 48 SUZ Makelaars € 675.000
Ferlinge Stasjonsstrjitte 8 Makelaardij Friesland | Qualis € 359.000
Tolwei 5 -7 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 335.000
Noarder Stasjonsstrjitte 69 Regiomakelaardij B.V. € 330.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Westereen

Hoeveel makelaars zijn er actief in De Westereen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in De Westereen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in De Westereen.

Wat kost een makelaar in De Westereen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in De Westereen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in De Westereen van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in De Westereen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in De Westereen zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van De Westereen?

+

De meest verkopende makelaar van De Westereen is Bert Adema Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In De Westereen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in De Westereen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in De Westereen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in De Westereen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!