Elfsteden Makelaars en Taxateurs

Elfsteden Makelaars en Taxateurs is een makelaar gevestigd in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Elfsteden Makelaars en Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Elfsteden Makelaars en Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leeuwarden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Elfsteden Makelaars en Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Elfsteden Makelaars en Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 254.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 21.000
  • Aantal transacties 77
Meer informatie over Elfsteden Makelaars en Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Elfsteden Makelaars en Taxateurs verkoopt

Elfsteden Makelaars en Taxateurs is het meeste actief in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Elfsteden Makelaars en Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Elfsteden Makelaars en Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leeuwarden 20 € 224.000
Kollum 16 € 260.000
Damwâld 4 € 286.000
Dokkum 3 € 260.000
Hurdegaryp 2 € 242.000

Type woningen die Elfsteden Makelaars en Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Elfsteden Makelaars en Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Elfsteden Makelaars en Taxateurs het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
28%
tussenwoning
28%
vrijstaande woning
27%
eindwoning
5%
hoekwoning
5%
benedenwoning
4%
galerijflat
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Elfsteden Makelaars en Taxateurs

Wat kost Elfsteden Makelaars en Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Elfsteden Makelaars en Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Elfsteden Makelaars en Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 1.900.

Waar is Elfsteden Makelaars en Taxateurs actief?

+

Elfsteden Makelaars en Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leeuwarden, Kollum, Damwâld, Dokkum en Hurdegaryp.

In welk prijssegment is Elfsteden Makelaars en Taxateurs actief?

+

Elfsteden Makelaars en Taxateurs is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Elfsteden Makelaars en Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 254.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leeuwarden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leeuwarden en vergelijkbaar is aan Elfsteden Makelaars en Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!