Moniek Bremer Makelaardij

Moniek Bremer Makelaardij is een makelaar gevestigd in Kollum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Moniek Bremer Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Moniek Bremer Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kollum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Moniek Bremer Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Moniek Bremer Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 337.000
  • Gemiddelde verkooptijd 21
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -96.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over Moniek Bremer Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Moniek Bremer Makelaardij verkoopt

Moniek Bremer Makelaardij is het meeste actief in Kollum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Moniek Bremer Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Moniek Bremer Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Kollum 5 € 347.000
Buitenpost 4 € 236.000
Wijk bij Duurstede 1 € 450.000
Warfstermolen 1 € 155.000
Gerkesklooster 1 € 275.000

Type woningen die Moniek Bremer Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Moniek Bremer Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Moniek Bremer Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
33%
2 onder 1 kapwoning
17%
tussenwoning
17%
hoekwoning
11%
bovenwoning
6%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
6%
halfvrijstaande woning
6%
portiekflat
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Moniek Bremer Makelaardij

Wat kost Moniek Bremer Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Moniek Bremer Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Moniek Bremer Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Moniek Bremer Makelaardij actief?

+

Moniek Bremer Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Kollum, Buitenpost, Wijk bij Duurstede, Warfstermolen en Gerkesklooster.

In welk prijssegment is Moniek Bremer Makelaardij actief?

+

Moniek Bremer Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Moniek Bremer Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 337.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kollum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kollum en vergelijkbaar is aan Moniek Bremer Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!