Makelaars in Kollum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kollum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Kollum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kollum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kollum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kollum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Kollum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 292.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 10.000
 • Aantal transacties 33
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kollum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kollum

In Kollum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 352.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 10.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Kollum.

Bij de verkoop van een huis in Kollum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 113 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 352.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kollum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kollum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 292.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kollum is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kollum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kollum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kollum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kollum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Elfsteden Makelaars en Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kollum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kollum.

Populaire buurten in Kollum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kollum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kollum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kollum

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 292.000
  Woningen verkocht
  33

Top 5 woningen verkocht in Kollum

In Kollum zijn de afgelopen maand 33 woningen verkocht. Makelaar Elfsteden Makelaars en Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kollum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
van Eysingalaan 17 Van der Schaaf & Schievink € 575.000
Meerkoetstraat 3 Elfsteden Makelaars en Taxateurs € 425.000
Oostenstein 58 Moniek Bremer Makelaardij € 400.000
de Anjen 1 Van der Schaaf & Schievink € 400.000
de Hooidollen 2 Moniek Bremer Makelaardij € 398.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kollum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kollum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Kollum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kollum.

Wat kost een makelaar in Kollum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kollum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kollum van € 2.900 tot € 3.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kollum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kollum zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kollum?

+

De meest verkopende makelaar van Kollum is Elfsteden Makelaars en Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kollum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kollum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kollum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kollum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!