Makelaars in Buitenpost

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Buitenpost, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Buitenpost. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Buitenpost helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Buitenpost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Buitenpost zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Buitenpost afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 336.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -185.000
 • Aantal transacties 28
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Buitenpost
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Buitenpost

In Buitenpost is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 217.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -185.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Buitenpost.

Bij de verkoop van een huis in Buitenpost is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 112 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 217.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Buitenpost. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Buitenpost weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 336.000.

Het meest voorkomende energielabel in Buitenpost is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Buitenpost. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Buitenpost

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Buitenpost? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Buitenpost. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Moniek Bremer Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Buitenpost, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Buitenpost.

Populaire buurten in Buitenpost

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Buitenpost? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Buitenpost. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Buitenpost

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 336.000
  Woningen verkocht
  28

Top 5 woningen verkocht in Buitenpost

In Buitenpost zijn de afgelopen maand 28 woningen verkocht. Makelaar Moniek Bremer Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Buitenpost.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kuipersweg 55 Duinstra Melis Makelaars € 690.000
Túnmelt 20 Van der Schaaf & Schievink € 650.000
Túnmelt 1 FRYSK makelaars € 495.000
Poelruit 15 Makelaardij Hoekstra € 465.000
Kalmoes 2 Duinstra Melis Makelaars € 462.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Buitenpost

Hoeveel makelaars zijn er actief in Buitenpost?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Buitenpost. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Buitenpost.

Wat kost een makelaar in Buitenpost?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Buitenpost is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Buitenpost van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Buitenpost?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Buitenpost zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Buitenpost?

+

De meest verkopende makelaar van Buitenpost is Moniek Bremer Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Buitenpost zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Buitenpost?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Buitenpost aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Buitenpost.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!