Makelaars in Kootstertille

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kootstertille, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Kootstertille. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kootstertille helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kootstertille.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kootstertille zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Kootstertille afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 372.000
 • Gemiddelde verkooptijd 66
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kootstertille
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kootstertille

In Kootstertille is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Kootstertille.

Bij de verkoop van een huis in Kootstertille is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 219 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kootstertille. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kootstertille weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 372.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kootstertille is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kootstertille. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kootstertille

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kootstertille? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kootstertille. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kootstertille, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kootstertille.

Populaire buurten in Kootstertille

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kootstertille? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kootstertille. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kootstertille

  Verkooptijd
  81 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 293.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Verspreide huizen Kootstertille

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 583.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Kootstertille

In Kootstertille zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kootstertille.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Koaten 48 Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland € 799.000
Opperkoatsterwei 3 Regiomakelaardij B.V. € 499.000
Sinneblom-strjitte 8 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 450.000
Nonnepaed 1 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 449.500
Alde Dyk 19 A Regiomakelaardij B.V. € 369.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kootstertille

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kootstertille?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Kootstertille. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kootstertille.

Wat kost een makelaar in Kootstertille?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kootstertille is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kootstertille van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kootstertille?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kootstertille zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kootstertille?

+

De meest verkopende makelaar van Kootstertille is De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kootstertille zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kootstertille?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kootstertille aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kootstertille.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!