Anderz Wonen

Anderz Wonen is een makelaar gevestigd in Follega. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Anderz Wonen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Anderz Wonen is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Follega en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Anderz Wonen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Anderz Wonen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Anderz Wonen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 544.000
  • Gemiddelde verkooptijd 75
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Anderz Wonen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Anderz Wonen verkoopt

Anderz Wonen is het meeste actief in Follega. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Anderz Wonen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Anderz Wonen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Echten 1 € 590.000
Follega 1 € 875.000
Rinsumageast 1 € 450.000
Winsum (FR) 1 € 275.000
Sebaldeburen 1 € 530.000

Type woningen die Anderz Wonen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Anderz Wonen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Anderz Wonen het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Anderz Wonen

Wat kost Anderz Wonen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Anderz Wonen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Anderz Wonen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is Anderz Wonen actief?

+

Anderz Wonen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Echten, Follega, Rinsumageast, Winsum (FR) en Sebaldeburen.

In welk prijssegment is Anderz Wonen actief?

+

Anderz Wonen is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Anderz Wonen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 544.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Follega

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Follega en vergelijkbaar is aan Anderz Wonen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!