Makelaars in Burdaard

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Burdaard, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Burdaard. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Burdaard helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Birdaard.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Burdaard zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Burdaard zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Burdaard afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 372.000
 • Gemiddelde verkooptijd 62
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -170.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Burdaard
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Burdaard

In Burdaard is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 149.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -170.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Burdaard.

Bij de verkoop van een huis in Burdaard is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 90 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 149.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Burdaard. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Burdaard weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 372.000.

Het meest voorkomende energielabel in Burdaard is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Burdaard. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Burdaard

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Burdaard? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Burdaard. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Op Maat de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Burdaard, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Burdaard.

 • Verkooptijd
  86 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 437.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 465.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  94 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 349.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Burdaard

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Burdaard? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Burdaard. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Birdaard

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 359.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Verspreide huizen Birdaard

  Verkooptijd
  113 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 422.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Burdaard

In Burdaard zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Op Maat verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Burdaard.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoofdweg 98 Makelaardij Knijpstra € 659.000
Jislumerdyk 17 Makelaardij Op Maat € 495.000
Concordiastrjitte 3 Makelaardij Hoekstra € 475.000
Concordiastrjitte 41 Roos Makelaars € 465.000
Jislumerdyk 18 Regiomakelaardij B.V. € 349.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Burdaard

Hoeveel makelaars zijn er actief in Burdaard?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Burdaard. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Burdaard.

Wat kost een makelaar in Burdaard?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Burdaard is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Burdaard van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Burdaard?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Burdaard zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Burdaard?

+

De meest verkopende makelaar van Burdaard is Makelaardij Op Maat. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Burdaard zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Burdaard?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Burdaard aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Burdaard.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!