Bert Adema Makelaardij

Bert Adema Makelaardij is een makelaar gevestigd in Damwâld. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bert Adema Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bert Adema Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Damwâld en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bert Adema Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bert Adema Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 293.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -26.000
  • Aantal transacties 46
Meer informatie over Bert Adema Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bert Adema Makelaardij verkoopt

Bert Adema Makelaardij is het meeste actief in Damwâld. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bert Adema Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bert Adema Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Damwâld 15 € 287.000
Dokkum 6 € 315.000
De Westereen 5 € 273.000
Holwerd 4 € 232.000
Ternaard 3 € 153.000

Type woningen die Bert Adema Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bert Adema Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bert Adema Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
51%
2 onder 1 kapwoning
27%
tussenwoning
22%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bert Adema Makelaardij

Wat kost Bert Adema Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bert Adema Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bert Adema Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is Bert Adema Makelaardij actief?

+

Bert Adema Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Damwâld, Dokkum, De Westereen, Holwerd en Ternaard.

In welk prijssegment is Bert Adema Makelaardij actief?

+

Bert Adema Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bert Adema Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 293.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Damwâld

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Damwâld en vergelijkbaar is aan Bert Adema Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!