Makelaars in Damwâld

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Damwâld, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Damwâld. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Damwâld helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Damwâld.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Damwâld zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Damwâld afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 330.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -76.000
 • Aantal transacties 34
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Damwâld
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Damwâld

In Damwâld is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 300.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -76.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Damwâld.

Bij de verkoop van een huis in Damwâld is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 113 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 300.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Damwâld. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Damwâld weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 330.000.

Het meest voorkomende energielabel in Damwâld is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Damwâld. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Damwâld

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Damwâld? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Damwâld. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bert Adema Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Damwâld, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Damwâld.

Populaire buurten in Damwâld

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Damwâld? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Damwâld. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Damwâld

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 334.000
  Woningen verkocht
  22
 • 2. Damwld

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 322.000
  Woningen verkocht
  12

Top 5 woningen verkocht in Damwâld

In Damwâld zijn de afgelopen maand 34 woningen verkocht. Makelaar Bert Adema Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Damwâld.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Mr. P.T. van der Herbergloane 10 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 585.000
T.E. Teunissenwei 46 Regiomakelaardij B.V. € 550.000
Haadwei 148 Regiomakelaardij B.V. € 459.000
Koweblomke 21 De Vos Makelaardij € 449.000
Van Aernsmastrjitte 3 Regiomakelaardij B.V. € 419.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Damwâld

Hoeveel makelaars zijn er actief in Damwâld?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Damwâld. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Damwâld.

Wat kost een makelaar in Damwâld?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Damwâld is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Damwâld van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Damwâld?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Damwâld zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Damwâld?

+

De meest verkopende makelaar van Damwâld is Bert Adema Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Damwâld zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Damwâld?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Damwâld aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Damwâld.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!