Makelaars in Dokkum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Dokkum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 19 makelaars actief geweest in Dokkum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Dokkum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Dokkum Fugellan.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Dokkum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Dokkum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 350.000
 • Gemiddelde verkooptijd 50
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -97.000
 • Aantal transacties 70
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Dokkum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Dokkum

In Dokkum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 299.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -97.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Dokkum.

Bij de verkoop van een huis in Dokkum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 113 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 299.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Dokkum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Dokkum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 350.000.

Het meest voorkomende energielabel in Dokkum is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Dokkum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Dokkum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Dokkum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Dokkum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Roos Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Dokkum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Dokkum.

Populaire buurten in Dokkum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Dokkum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Dokkum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Dokkum Fugellan

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  13
 • 2. Dokkum binnen de Bolwerken

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  12
 • 3. Dokkum Fonteinslanden

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 341.000
  Woningen verkocht
  12
 • 4. Dokkum Noord

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 362.000
  Woningen verkocht
  8
 • 5. Dokkum Hoedemakerspolder

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 313.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Dokkum

In Dokkum zijn de afgelopen maand 70 woningen verkocht. Makelaar Roos Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Dokkum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Veiling 4 Regiomakelaardij B.V. € 785.000
Stationsweg 10 Roos Makelaars € 695.000
Ds. J.W.B. Cohenstraat 12 Regiomakelaardij B.V. € 649.000
Birdaarderstraatweg 13 Roos Makelaars € 595.000
Spriens 9 Bert Adema Makelaardij € 549.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dokkum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Dokkum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 19 makelaars actief geweest in Dokkum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Dokkum.

Wat kost een makelaar in Dokkum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Dokkum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Dokkum van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Dokkum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Dokkum zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Dokkum?

+

De meest verkopende makelaar van Dokkum is Roos Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Dokkum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Dokkum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Dokkum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Dokkum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!