Factornoord

Factornoord is een makelaar gevestigd in Dokkum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Factornoord hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Factornoord is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dokkum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Factornoord. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Factornoord zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Factornoord in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 264.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Factornoord
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Factornoord verkoopt

Factornoord is het meeste actief in Dokkum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Factornoord woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Factornoord ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Anjum 1 € 165.000
Burgum 1 € 319.000
Ee 1 € 125.000
Twijzelerheide 1 € 275.000
Leeuwarden 1 € 185.000

Type woningen die Factornoord verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Factornoord diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Factornoord het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
44%
2 onder 1 kapwoning
22%
tussenwoning
22%
hoekwoning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Factornoord

Wat kost Factornoord bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Factornoord voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Factornoord je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 2.000.

Waar is Factornoord actief?

+

Factornoord heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Anjum, Burgum, Ee, Twijzelerheide en Leeuwarden.

In welk prijssegment is Factornoord actief?

+

Factornoord is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Factornoord actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 264.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dokkum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dokkum en vergelijkbaar is aan Factornoord. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!