Makelaars in Kollumerpomp

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kollumerpomp, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Kollumerpomp. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kollumerpomp helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kollumerpomp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kollumerpomp zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Kollumerpomp zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Kollumerpomp afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 360.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -300.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kollumerpomp
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kollumerpomp

In Kollumerpomp is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 225.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -300.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Kollumerpomp.

Bij de verkoop van een huis in Kollumerpomp is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 123 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 225.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kollumerpomp. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kollumerpomp weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 360.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kollumerpomp is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kollumerpomp. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kollumerpomp

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kollumerpomp? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kollumerpomp. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Zuidhorn de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kollumerpomp, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kollumerpomp.

 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 140.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 189.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  -1 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 585.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Kollumerpomp

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kollumerpomp? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kollumerpomp. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kollumerpomp

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 221.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Verspreide huizen Kollumerpomp

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 545.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Kollumerpomp

In Kollumerpomp zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Zuidhorn verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kollumerpomp.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wester-Nieuwkruisland 11 VHM Makelaars € 585.000
Oosterboereweg 7 Makelaardij Sikkema € 550.000
Meester Visserstraat 4 Overzet Vastgoed € 499.500
Meester Visserstraat 19 Makelaardij Zuidhorn € 410.000
Jakob de Graafstraat 19 Achterhof Makelaardij € 189.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kollumerpomp

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kollumerpomp?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Kollumerpomp. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kollumerpomp.

Wat kost een makelaar in Kollumerpomp?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kollumerpomp is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kollumerpomp van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kollumerpomp?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kollumerpomp zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kollumerpomp?

+

De meest verkopende makelaar van Kollumerpomp is Makelaardij Zuidhorn. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kollumerpomp zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kollumerpomp?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kollumerpomp aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kollumerpomp.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!