Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies

Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies is een makelaar gevestigd in Zuidhorn. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zuidhorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 317.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -29.000
  • Aantal transacties 97
Meer informatie over Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies verkoopt

Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies is het meeste actief in Zuidhorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zuidhorn 30 € 330.000
Groningen 11 € 236.000
Marum 9 € 408.000
Noordhorn 7 € 227.000
Grijpskerk 5 € 299.000

Type woningen die Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
41%
2 onder 1 kapwoning
30%
tussenwoning
14%
hoekwoning
6%
portiekwoning
3%
bovenwoning
2%
eindwoning
1%
galerijflat
1%
halfvrijstaande woning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies

Wat kost Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies actief?

+

Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zuidhorn, Groningen, Marum, Noordhorn en Grijpskerk.

In welk prijssegment is Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies actief?

+

Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 317.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zuidhorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zuidhorn en vergelijkbaar is aan Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!