Makelaars in Grijpskerk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Grijpskerk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Grijpskerk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Grijpskerk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Grijpskerk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Grijpskerk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Grijpskerk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 319.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -146.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Grijpskerk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Grijpskerk

In Grijpskerk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 261.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -146.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Grijpskerk.

Bij de verkoop van een huis in Grijpskerk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 261.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Grijpskerk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Grijpskerk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 319.000.

Het meest voorkomende energielabel in Grijpskerk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Grijpskerk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Grijpskerk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Grijpskerk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Grijpskerk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Grijpskerk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Grijpskerk.

Populaire buurten in Grijpskerk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Grijpskerk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Grijpskerk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Grijpskerk

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 319.000
  Woningen verkocht
  11

Top 5 woningen verkocht in Grijpskerk

In Grijpskerk zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Grijpskerk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Terp 3 Lamberink Makelaars € 505.000
Juursemakluft 11 Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies € 498.000
de Roder 4 Steenhuis Makelaars € 399.500
Jonkerslaan 31 Steenhuis Makelaars € 325.000
Mr de Muincklaan 18 Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies € 300.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Grijpskerk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Grijpskerk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Grijpskerk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Grijpskerk.

Wat kost een makelaar in Grijpskerk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Grijpskerk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Grijpskerk van € 3.200 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Grijpskerk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Grijpskerk zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Grijpskerk?

+

De meest verkopende makelaar van Grijpskerk is Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Grijpskerk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Grijpskerk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Grijpskerk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Grijpskerk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!