Groot Makelaar

Groot Makelaar is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Groot Makelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Groot Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Groot Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Groot Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 380.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 17.000
  • Aantal transacties 39
Meer informatie over Groot Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Groot Makelaar verkoopt

Groot Makelaar is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Groot Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Groot Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 26 € 363.000
Voorschoten 3 € 495.000
Sappemeer 1 € 225.000
Tolbert 1 € 338.000
Zuidhorn 1 € 149.000

Type woningen die Groot Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Groot Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Groot Makelaar het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
25%
hoekwoning
17%
tussenwoning
14%
2 onder 1 kapwoning
11%
benedenwoning
11%
bovenwoning
11%
vrijstaande woning
6%
galerijflat
3%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Groot Makelaar

Wat kost Groot Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Groot Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Groot Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Groot Makelaar actief?

+

Groot Makelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen, Voorschoten, Sappemeer, Tolbert en Zuidhorn.

In welk prijssegment is Groot Makelaar actief?

+

Groot Makelaar is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Groot Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 380.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan Groot Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!