Makelaars in Zuidhorn

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Zuidhorn, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 23 makelaars actief geweest in Zuidhorn. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Zuidhorn helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zuidhorn.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Zuidhorn zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Zuidhorn afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 359.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 50.000
 • Aantal transacties 80
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Zuidhorn
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Zuidhorn

In Zuidhorn is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 388.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 50.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Zuidhorn.

Bij de verkoop van een huis in Zuidhorn is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 388.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Zuidhorn. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Zuidhorn weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 359.000.

Het meest voorkomende energielabel in Zuidhorn is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Zuidhorn. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Zuidhorn

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Zuidhorn? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Zuidhorn. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Zuidhorn, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Zuidhorn.

Populaire buurten in Zuidhorn

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Zuidhorn? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Zuidhorn. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zuidhorn

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 335.000
  Woningen verkocht
  69
 • 2. Verspreide huizen Zuidhorn

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 506.000
  Woningen verkocht
  10
 • 3. Briltil

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Zuidhorn

In Zuidhorn zijn de afgelopen maand 80 woningen verkocht. Makelaar Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Zuidhorn.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Propusstraat 2 Steenhuis Makelaars € 675.000
Blazer 7 Tebbens Torringa makelaardij € 675.000
Hoofdstraat 37 Lagro | Ebens makelaars & taxateurs € 650.000
Antaresstraat 4 Jaap Lukkien Hypotheken en Makelaardij € 649.000
Galjoen 2 Steenhuis Makelaars € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zuidhorn

Hoeveel makelaars zijn er actief in Zuidhorn?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 23 makelaars actief geweest in Zuidhorn. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Zuidhorn.

Wat kost een makelaar in Zuidhorn?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Zuidhorn is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Zuidhorn van € 3.600 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zuidhorn?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Zuidhorn zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Zuidhorn?

+

De meest verkopende makelaar van Zuidhorn is Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Zuidhorn zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Zuidhorn?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Zuidhorn aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Zuidhorn.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!