Plan Makelaars Groningen

Plan Makelaars Groningen is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Plan Makelaars Groningen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Plan Makelaars Groningen is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Plan Makelaars Groningen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Plan Makelaars Groningen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 393.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -143.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Plan Makelaars Groningen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Plan Makelaars Groningen verkoopt

Plan Makelaars Groningen is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Plan Makelaars Groningen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Plan Makelaars Groningen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 8 € 346.000
IJhorst 1 € 825.000
Meppel 1 € 200.000
Nijeveen 1 € 400.000
Marum 1 € 525.000

Type woningen die Plan Makelaars Groningen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Plan Makelaars Groningen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Plan Makelaars Groningen het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
20%
bovenwoning
20%
geschakelde woning
20%
hoekwoning
20%
vrijstaande woning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Plan Makelaars Groningen

Wat kost Plan Makelaars Groningen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Plan Makelaars Groningen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Plan Makelaars Groningen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Plan Makelaars Groningen actief?

+

Plan Makelaars Groningen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen, IJhorst, Meppel, Nijeveen en Marum.

In welk prijssegment is Plan Makelaars Groningen actief?

+

Plan Makelaars Groningen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Plan Makelaars Groningen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 393.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan Plan Makelaars Groningen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!