Makelaars in Munnekezijl

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Munnekezijl, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Munnekezijl. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Munnekezijl helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Munnekezijl.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Munnekezijl zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Munnekezijl zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Munnekezijl afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 155.000
 • Gemiddelde verkooptijd 31
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Munnekezijl
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Munnekezijl

In Munnekezijl is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Munnekezijl.

Bij de verkoop van een huis in Munnekezijl is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 92 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Munnekezijl. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Munnekezijl weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 155.000.

Het meest voorkomende energielabel in Munnekezijl is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Munnekezijl. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Munnekezijl

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Munnekezijl? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Munnekezijl. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Munnekezijl, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Munnekezijl.

Populaire buurten in Munnekezijl

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Munnekezijl? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Munnekezijl. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Munnekezijl

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 155.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Munnekezijl

In Munnekezijl zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Munnekezijl.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Goudsbloemstraat 1 iQ Makelaars € 199.000
Zwarteweg 3 Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies € 160.000
Zijlstraat 3 Van der Schaaf & Schievink € 135.000
Vioolstraat 10 Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies € 125.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Munnekezijl

Hoeveel makelaars zijn er actief in Munnekezijl?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Munnekezijl. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Munnekezijl.

Wat kost een makelaar in Munnekezijl?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Munnekezijl is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Munnekezijl van € 1.600 tot € 1.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Munnekezijl?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Munnekezijl zijn € 800 a € 1.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Munnekezijl?

+

De meest verkopende makelaar van Munnekezijl is Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Munnekezijl zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Munnekezijl?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Munnekezijl aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Munnekezijl.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!