Wildveen Makelaars

Wildveen Makelaars is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Wildveen Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Wildveen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wildveen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Wildveen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 359.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -136.000
  • Aantal transacties 50
Meer informatie over Wildveen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Wildveen Makelaars verkoopt

Wildveen Makelaars is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wildveen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wildveen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 22 € 317.000
Zuidlaren 8 € 484.000
Haren Gn 3 € 446.000
Hoogezand 2 € 385.000
Assen 2 € 225.000

Type woningen die Wildveen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wildveen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wildveen Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
17%
tussenwoning
17%
vrijstaande woning
16%
hoekwoning
10%
portiekflat
10%
bovenwoning
6%
benedenwoning
5%
maisonnette
5%
eindwoning
3%
galerijflat
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
geschakelde woning
3%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wildveen Makelaars

Wat kost Wildveen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wildveen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wildveen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Wildveen Makelaars actief?

+

Wildveen Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen, Zuidlaren, Haren Gn, Hoogezand en Assen.

In welk prijssegment is Wildveen Makelaars actief?

+

Wildveen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wildveen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 359.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan Wildveen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!