Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Pandomo Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Pandomo Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Pandomo Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Pandomo Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 318.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -36.000
  • Aantal transacties 123
Meer informatie over Pandomo Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Pandomo Makelaars verkoopt

Pandomo Makelaars is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Pandomo Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Pandomo Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 98 € 284.000
Rotterdam 2 € 370.000
Meerstad 2 € 650.000
Almere 2 € 380.000
Amsterdam 1 € 625.000

Type woningen die Pandomo Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Pandomo Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Pandomo Makelaars het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
38%
tussenwoning
26%
bovenwoning
9%
galerijflat
9%
benedenwoning
7%
hoekwoning
3%
2 onder 1 kapwoning
2%
portiekwoning
2%
vrijstaande woning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
maisonnette
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Pandomo Makelaars

Wat kost Pandomo Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Pandomo Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Pandomo Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Pandomo Makelaars actief?

+

Pandomo Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen, Rotterdam, Meerstad, Almere en Amsterdam.

In welk prijssegment is Pandomo Makelaars actief?

+

Pandomo Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Pandomo Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 318.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan Pandomo Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!