Makelaars in Eelderwolde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Eelderwolde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Eelderwolde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Eelderwolde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Eelderwolde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Eelderwolde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Eelderwolde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 848.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -244.000
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Eelderwolde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Eelderwolde

In Eelderwolde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 636.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -244.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Eelderwolde.

Bij de verkoop van een huis in Eelderwolde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 187 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 636.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Eelderwolde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Eelderwolde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 848.000.

Het meest voorkomende energielabel in Eelderwolde is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Eelderwolde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Eelderwolde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Eelderwolde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Eelderwolde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Boekholt & partners makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Eelderwolde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Eelderwolde.

Populaire buurten in Eelderwolde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Eelderwolde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Eelderwolde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Eelderwolde

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 856.000
  Woningen verkocht
  23
 • 2. Eelderwolde

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 649.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Eelderwolde

In Eelderwolde zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar Boekholt & partners makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Eelderwolde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Oeverlibel 11 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 2.100.000
Weemhofseiland 16 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 1.189.000
Zweerdeneiland 67 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 1.089.000
De Vuurjuffer 2 ALFRED+ | Groningen-Amsterdam | Quality Realtors € 1.065.000
Zweerdeneiland 71 Boekholt & partners makelaardij € 995.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eelderwolde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Eelderwolde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Eelderwolde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Eelderwolde.

Wat kost een makelaar in Eelderwolde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Eelderwolde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Eelderwolde van € 8.500 tot € 10.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Eelderwolde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Eelderwolde zijn € 4.200 a € 6.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Eelderwolde?

+

De meest verkopende makelaar van Eelderwolde is Boekholt & partners makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Eelderwolde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Eelderwolde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Eelderwolde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Eelderwolde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!