Dunning Makelaardij

Dunning Makelaardij is een makelaar gevestigd in Haren Gn. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dunning Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Dunning Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haren Gn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dunning Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dunning Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 447.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 10.000
  • Aantal transacties 72
Meer informatie over Dunning Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dunning Makelaardij verkoopt

Dunning Makelaardij is het meeste actief in Haren Gn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dunning Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dunning Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haren Gn 31 € 494.000
Groningen 28 € 397.000
Zuidlaren 2 € 537.000
Eelde 2 € 398.000
Glimmen 2 € 587.000

Type woningen die Dunning Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dunning Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dunning Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
37%
tussenwoning
18%
vrijstaande woning
18%
hoekwoning
9%
portiekwoning
9%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%
eindwoning
2%
galerijflat
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dunning Makelaardij

Wat kost Dunning Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dunning Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dunning Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.400.

Waar is Dunning Makelaardij actief?

+

Dunning Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haren Gn, Groningen, Zuidlaren, Eelde en Glimmen.

In welk prijssegment is Dunning Makelaardij actief?

+

Dunning Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dunning Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 447.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haren Gn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haren Gn en vergelijkbaar is aan Dunning Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!