Confides Makelaardij

Confides Makelaardij is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Confides Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Confides Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Confides Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Confides Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Confides Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 239.000
  • Gemiddelde verkooptijd 11
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Confides Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Confides Makelaardij verkoopt

Confides Makelaardij is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Confides Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Confides Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 3 € 238.000
Hoogezand 2 € 245.000
Sappemeer 1 € 270.000
Assen 1 € 195.000

Type woningen die Confides Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Confides Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Confides Makelaardij het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
40%
2 onder 1 kapwoning
20%
bovenwoning
20%
portiekwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Confides Makelaardij

Wat kost Confides Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Confides Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Confides Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.200 en de € 1.800.

Waar is Confides Makelaardij actief?

+

Confides Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen, Hoogezand, Sappemeer en Assen.

In welk prijssegment is Confides Makelaardij actief?

+

Confides Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Confides Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 239.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan Confides Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!