Makelaars in Surhuisterveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Surhuisterveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Surhuisterveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Surhuisterveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Surhuisterveen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Surhuisterveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Surhuisterveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 346.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 76.000
 • Aantal transacties 37
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Surhuisterveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Surhuisterveen

In Surhuisterveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 364.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 76.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Surhuisterveen.

Bij de verkoop van een huis in Surhuisterveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 117 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 364.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Surhuisterveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Surhuisterveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 346.000.

Het meest voorkomende energielabel in Surhuisterveen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Surhuisterveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Surhuisterveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Surhuisterveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Surhuisterveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Surhuisterveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Surhuisterveen.

Populaire buurten in Surhuisterveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Surhuisterveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Surhuisterveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Surhuisterveen

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 340.000
  Woningen verkocht
  36
 • 2. Verspreide huizen Surhuisterveen

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 575.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Surhuisterveen

In Surhuisterveen zijn de afgelopen maand 37 woningen verkocht. Makelaar De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Surhuisterveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Dellen 35 Moniek Bremer Makelaardij € 698.000
Blauwhuisterweg 47 Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. € 575.000
Feike Wybrensstrjitte 7 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 550.000
Feike Wybrensstrjitte 13 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 535.000
Brandland 20 Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. € 500.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Surhuisterveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Surhuisterveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Surhuisterveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Surhuisterveen.

Wat kost een makelaar in Surhuisterveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Surhuisterveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Surhuisterveen van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Surhuisterveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Surhuisterveen zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Surhuisterveen?

+

De meest verkopende makelaar van Surhuisterveen is De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Surhuisterveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Surhuisterveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Surhuisterveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Surhuisterveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!