Makelaars in Drogeham

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Drogeham, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Drogeham. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Drogeham helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Drogeham.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Drogeham zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Drogeham afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 253.000
 • Gemiddelde verkooptijd 57
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 171.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Drogeham
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Drogeham

In Drogeham is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 360.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 171.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Drogeham.

Bij de verkoop van een huis in Drogeham is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 360.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Drogeham. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Drogeham weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 253.000.

Het meest voorkomende energielabel in Drogeham is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Drogeham. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Drogeham

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Drogeham? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Drogeham. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Drogeham, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Drogeham.

Populaire buurten in Drogeham

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Drogeham? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Drogeham. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Drogeham

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 253.000
  Woningen verkocht
  11

Top 5 woningen verkocht in Drogeham

In Drogeham zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Drogeham.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
it Kleasterbreed 1 a Zantman Makelaardij € 410.000
Lytse Wei 41 Sinnema Makelaardij & Assurantiën € 325.000
Ds. Biesmastrjitte 8 Makelaardij Friesland | Qualis € 295.000
Master Hoeksmawei 4 Van der Schaaf & Schievink € 275.000
De Buorren 43 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 259.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Drogeham

Hoeveel makelaars zijn er actief in Drogeham?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Drogeham. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Drogeham.

Wat kost een makelaar in Drogeham?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Drogeham is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Drogeham van € 2.500 tot € 3.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Drogeham?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Drogeham zijn € 1.300 a € 1.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Drogeham?

+

De meest verkopende makelaar van Drogeham is De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Drogeham zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Drogeham?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Drogeham aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Drogeham.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!