De Vries & De Vlieger Makelaardij

De Vries & De Vlieger Makelaardij is een makelaar gevestigd in Eastermar. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Vries & De Vlieger Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Vries & De Vlieger Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eastermar en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Vries & De Vlieger Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Vries & De Vlieger Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Vries & De Vlieger Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 318.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over De Vries & De Vlieger Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar De Vries & De Vlieger Makelaardij verkoopt

De Vries & De Vlieger Makelaardij is het meeste actief in Eastermar. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Vries & De Vlieger Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Vries & De Vlieger Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Drogeham 1 € 239.000
Eastermar 1 € 396.000

Type woningen die De Vries & De Vlieger Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Vries & De Vlieger Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Vries & De Vlieger Makelaardij het meeste verkoopt is halfvrijstaande woning.

halfvrijstaande woning
50%
hoekwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Vries & De Vlieger Makelaardij

Wat kost De Vries & De Vlieger Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Vries & De Vlieger Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Vries & De Vlieger Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is De Vries & De Vlieger Makelaardij actief?

+

De Vries & De Vlieger Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Drogeham en Eastermar.

In welk prijssegment is De Vries & De Vlieger Makelaardij actief?

+

De Vries & De Vlieger Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Vries & De Vlieger Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 318.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eastermar

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eastermar en vergelijkbaar is aan De Vries & De Vlieger Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!