Makelaars in Boelenslaan

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Boelenslaan, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Boelenslaan. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Boelenslaan helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Boelenslaan.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Boelenslaan zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Boelenslaan zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Boelenslaan afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 345.000
 • Gemiddelde verkooptijd 72
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 140.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Boelenslaan
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Boelenslaan

In Boelenslaan is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 425.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 140.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Boelenslaan.

Bij de verkoop van een huis in Boelenslaan is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 145 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 425.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Boelenslaan. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Boelenslaan weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 345.000.

Het meest voorkomende energielabel in Boelenslaan is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Boelenslaan. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Boelenslaan

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Boelenslaan? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Boelenslaan. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Boelenslaan, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Boelenslaan.

Populaire buurten in Boelenslaan

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Boelenslaan? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Boelenslaan. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Boelenslaan

  Verkooptijd
  80 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 329.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Verspreide huizen Boelenslaan

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Boelenslaan

In Boelenslaan zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Boelenslaan.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Alde Galeien 6 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 475.000
De Trije Roeden 45 Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. € 425.000
Spekloane 17 Link Makelaars & Taxateurs € 385.000
Boelenswei 67 FRYSK makelaars € 285.000
Domela Nieuwenhuisstrjitte 12 Bert Adema Makelaardij € 265.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boelenslaan

Hoeveel makelaars zijn er actief in Boelenslaan?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Boelenslaan. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Boelenslaan.

Wat kost een makelaar in Boelenslaan?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Boelenslaan is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Boelenslaan van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Boelenslaan?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Boelenslaan zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Boelenslaan?

+

De meest verkopende makelaar van Boelenslaan is De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Boelenslaan zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Boelenslaan?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Boelenslaan aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Boelenslaan.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!