Makelaars in Eastermar

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Eastermar, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Eastermar. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Eastermar helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Eastermar.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Eastermar zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Eastermar zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Eastermar afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 444.000
 • Gemiddelde verkooptijd 31
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Eastermar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Eastermar

In Eastermar is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Eastermar.

Bij de verkoop van een huis in Eastermar is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 104 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Eastermar. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Eastermar weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 444.000.

Het meest voorkomende energielabel in Eastermar is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Eastermar. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Eastermar

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Eastermar? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Eastermar. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Link Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Eastermar, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Eastermar.

Populaire buurten in Eastermar

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Eastermar? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Eastermar. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Eastermar

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Eastermar

In Eastermar zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Link Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Eastermar.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Achttienenweg 4 Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland € 800.000
Waltsje 17 Link Makelaars & Taxateurs € 625.000
Elte Martens Beimastrjitte 30 Link Makelaars & Taxateurs € 525.000
Blauhûskamp 16 De Vries & De Vlieger Makelaardij € 396.000
It Heechsân 13 BOSMA DE WITTE MAKELAARS € 319.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eastermar

Hoeveel makelaars zijn er actief in Eastermar?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Eastermar. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Eastermar.

Wat kost een makelaar in Eastermar?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Eastermar is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Eastermar van € 4.400 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Eastermar?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Eastermar zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Eastermar?

+

De meest verkopende makelaar van Eastermar is Link Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Eastermar zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Eastermar?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Eastermar aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Eastermar.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!