Makelaars in Terwispel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Terwispel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Terwispel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Terwispel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Terwispel-Kom.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Terwispel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Terwispel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Terwispel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 455.000
 • Gemiddelde verkooptijd 71
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 89.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Terwispel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Terwispel

In Terwispel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 600.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 89.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Terwispel.

Bij de verkoop van een huis in Terwispel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 184 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 600.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Terwispel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Terwispel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 455.000.

Het meest voorkomende energielabel in Terwispel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Terwispel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Terwispel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Terwispel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Terwispel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Sierd Moll de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Terwispel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Terwispel.

 • FRYSK makelaars

  2. FRYSK makelaars

  Verkooptijd
  94 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 396.000
  Woningen verkocht
  2
 • Veenstra Makelaars & Taxateurs

  3. Veenstra Makelaars & Taxateurs

  Verkooptijd
  104 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 649.000
  Woningen verkocht
  1
 • Mijn Buitenplaats Makelaardij

  4. Mijn Buitenplaats Makelaardij

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 625.000
  Woningen verkocht
  1
 • Mijn Makelaar Heerenveen

  5. Mijn Makelaar Heerenveen

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Terwispel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Terwispel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Terwispel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Terwispel-Kom

  Verkooptijd
  75 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 403.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Terwispel-Buitengebied

  Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 524.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Terwispel

In Terwispel zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Sierd Moll verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Terwispel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Dker 4 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 649.000
De Streek 11 Mijn Buitenplaats Makelaardij € 625.000
Mounesleat 6 Makelaardij Sierd Moll € 550.000
De Streek 45 FRYSK makelaars € 550.000
De Wlden 10 Mijn Makelaar Heerenveen € 299.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Terwispel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Terwispel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Terwispel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Terwispel.

Wat kost een makelaar in Terwispel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Terwispel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Terwispel van € 4.600 tot € 5.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Terwispel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Terwispel zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Terwispel?

+

De meest verkopende makelaar van Terwispel is Makelaardij Sierd Moll. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Terwispel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Terwispel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Terwispel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Terwispel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!