Mijn Buitenplaats Makelaardij

Mijn Buitenplaats Makelaardij is een makelaar gevestigd in Terwispel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Mijn Buitenplaats Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Mijn Buitenplaats Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Terwispel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Mijn Buitenplaats Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Mijn Buitenplaats Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 429.000
  • Gemiddelde verkooptijd 81
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 83.000
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Mijn Buitenplaats Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Mijn Buitenplaats Makelaardij verkoopt

Mijn Buitenplaats Makelaardij is het meeste actief in Terwispel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Mijn Buitenplaats Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Mijn Buitenplaats Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Balk 1 € 700.000
Weert 1 € 295.000
Puttershoek 1 € 289.000
De Tike 1 € 425.000
Gorredijk 1 € 495.000

Type woningen die Mijn Buitenplaats Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Mijn Buitenplaats Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Mijn Buitenplaats Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
90%
halfvrijstaande woning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mijn Buitenplaats Makelaardij

Wat kost Mijn Buitenplaats Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Mijn Buitenplaats Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Mijn Buitenplaats Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Mijn Buitenplaats Makelaardij actief?

+

Mijn Buitenplaats Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Balk, Weert, Puttershoek, De Tike en Gorredijk.

In welk prijssegment is Mijn Buitenplaats Makelaardij actief?

+

Mijn Buitenplaats Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Mijn Buitenplaats Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 429.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Terwispel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Terwispel en vergelijkbaar is aan Mijn Buitenplaats Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!