Westerhof Makelaardij

Westerhof Makelaardij is een makelaar gevestigd in Nes. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Westerhof Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Westerhof Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nes en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Westerhof Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Westerhof Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 357.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 59.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over Westerhof Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Westerhof Makelaardij verkoopt

Westerhof Makelaardij is het meeste actief in Nes. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Westerhof Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Westerhof Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Akkrum 3 € 372.000
Nes 3 € 423.000
Tijnje 2 € 363.000
De Knipe 2 € 347.000
Kollumerzwaag 1 € 250.000

Type woningen die Westerhof Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Westerhof Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Westerhof Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
40%
2 onder 1 kapwoning
27%
tussenwoning
27%
maisonnette
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Westerhof Makelaardij

Wat kost Westerhof Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Westerhof Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Westerhof Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Westerhof Makelaardij actief?

+

Westerhof Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Akkrum, Nes, Tijnje, De Knipe en Kollumerzwaag.

In welk prijssegment is Westerhof Makelaardij actief?

+

Westerhof Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Westerhof Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 357.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nes

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nes en vergelijkbaar is aan Westerhof Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!